NA ZDRAVÍ 



Milí  přátelé,
už jsme mnohokrát četli, jak je jedna sklenka červeného vína zdravá. Někdo nemusí víno a někdo zase nevypije jen jednu skleničku ...:-) Pro všechny mám dobrou zprávu, to zdravé z červeného vína a to je antioxidant Resveratrol se dá pít i bez vína !!
Ode dneška si tak můžeme začít obnovovat buněčná jádra s tímto unikátním výrobkem jménem RESERVE™
Inovace antioxidanty
Škodlivé účinky životního prostředí-znečištění, toxiny, sluneční záření atd -jsou čím dál lépe chápány vědci a odborníky na výživu. Jedním z problémů je poškození volnými radikály.

Problém s volnými radikály

Buňky v přírodě a také ve Vašem těle mají obvykle dva elektrony. Kvůli poškození vlivem prostředí však některé buňky mají pouze jeden elektron - jeho druhá část, partner, je nestabilní (radikál).

Když tyto nestálé molekuly potkají zdravé molekuly, volný radikál se snaží přitáhnout jiný elektron, aby se stabilizoval. To vede k řetězové reakci, během níž se destabilizuje více buněk.

Řešení - antioxidanty

Určité vitamíny a výživové složky jsou schopny redukovat volné radikály. Vitamíny A, C a E jsou známy jako silné antioxidanty a zpomalují proces stárnutí.

Přestože jsou antioxidanty klíčovou ingrediencí v mnoha výrobcích firmy Jeunesse, nejvíce jich je v RESERVE™, výživném gelu, který se rychle vstřebá a nastartuje Vaše zdraví.

RESERVE™ obsahuje Resveratrol, "super" antioxidant. U této konkrétní ingredience byla vědecky doložena její účinnost v prodloužení životnosti buněk tím, že aktivuje gen ve Vaší DNA. Již desetiletí bylo známo, že tento gen se "probudil" v určitých život ohrožujících situacích a začal fungovat k prodloužení života. dnes již víme jak aktivovat přímo tento gen pomocí Resveratrolu - a s RESERVE™ bude pracovat pro vás.

RESERVE™ dodává vysoké dávka Resveratrolu ve formě bio-gelu, čímž jej činí 200 krát vstřebatelnějším. Plu je Resveratrol doplněno další silné antioxidanty. Tyto jedinečné ingredience nejen opravují poškození způsobená volnými radikály, také chrání buňky před budoucím poškozením. vaše bunky jsou zdravější, žijí déle a vy si užíváte omlazujícího účinku.
 


  objednat RESERVE™



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nenechte se terorizovat bolestí, zbavte se jí chytře a ještě si vydělejte :-)

Chytře na bolest

Aloe vera a kokosový olej - dvě ingredience na výrobu krému na pigmentové skvrny, strie, jizvy i akné