Toužíte po vlastních, neodolatelně dlouhých, hustých a zdravých řasách?


Díky světové jedničce RevitaLash® Advanced - objevte krásu vašich řas!

Sérum na řasy RevitaLash® Advanced je významným technologickým pokrokem v péči o řasy. Vědecky navržené složení poskytuje okouzlující vzhled vašich řas. Přírodní sérum, které je výsledkem dlouhodobého vývoje a špičkou v oblasti kosmetiky, je prostředkem k dosažení vzhledu řas, po kterém toužíte.

RevitaLash® ADVANCED 3,5ml - kůra na 6 měsíců!

Něco o značce RevitaLash® 
Jedná se  prémiovou kosmetiku z USA přinášející jedinečnou kolekci pečujících a vyživujících kondicionérů na řasy, vlasy a obočí. Jejím hlavním produktem je revoluční sérum na řasy RevitaLash® ADVANCED, které představuje v současnosti nejvyvinutější technologii v péči o řasy. Jeho patentované složení, skládající se ze speciální směsi peptidů a rostlinných výtažků, maximálně pečuje o řasy a dodává jim až dvojnásobnou délku během pár týdnů. Díky své prokazatelné účinnosti a unikátním výsledkům získává prestižní ocenění po celém světě a stal se oblíbenou značkou mnohých hollywoodských hvězd.

Vznik značky

Kosmetika RevitaLash® byla založena Dr. Michaelem Brinkenhoffem, který pracoval více než 30 let jako oční lékař. Dr. Brinkenhoff tuto kosmetiku vyvinul jako speciální dárek pro svou ženu Gayle, když se zotavovala z rakoviny prsu. Její kdysi krásné řasy během léčby zkřehly a vypadaly jako bez života. Dr. Brinkenhoff věřil, že se mu podaří najít způsob, jak vrátit řasám Gayle zpět jejich zdraví, sílu a krásu.

Takto byl vyvinutý nový a zcela jedinečný kosmetický přípravek na řasy RevitaLash® ADVANCED, který je lídrem této kosmetické společnosti. I když z počátku za vznikem tohoto pozoruhodného produktu stála touha pomoci pouze jedné ženě, skvělé výsledky přivedly manželé k myšlence vyvíjet kolekci prověřených kosmetických produktů, které by mohly pomoci i ostatním hledajícím zvýraznění jejich přirozené krásy. Po úspěchu séra RevitaLash® ADVANCED tak v roce 2006 založili společnost Athena Cosmetics, Inc., která v současnosti přináší kolekci prověřených produktů na řasy, vlasy a obočí.

Základní cíle  obchodního profilu firmy

Čestnost a zásadovost

Naším cílem je uspět na trhu tím, že zásadně vyrábíme bezpečné, vysoce kvalitní produkty, které poskytují skutečnou výhodu naším zákazníkům. Athena Cosmetics, Inc vždy věnovala velkou pozornost tomu, aby veškerá její činnost byla vykonávána v souladu se zákony a prosazovala hodnoty a zásady, které byly znakem společnosti od jejího samotného založení. Jsme vždy oddaní principům etických obchodních zásad, poctivosti a tvrdé práce.

Kvalita

Athena Cosmetics, Inc se snaží o zajištění nejvyšší kvality výzkumu, poskytovaných informací, jejich obchodních partnerů a spolupracovníků. Vyrábíme vynikající výrobky, které jsou bezpečné pro veřejnost a vynikají vysokou kvalitou a spolehlivostí pro naše zákazníky.

Dobročinnost

Pro Athena Cosmetics, Inc je dobročinnost základním rysem obchodního profilu. Věříme zásadě obracení se zpět ke komunitě. Jde o základní myšlenku, která inspirovala vznik naší společnosti. Všichni naši zaměstnanci a spolupracovníci jsou oddanní této filozofii. Athena Cosmetics, Inc je poctěná, že může věnovat svůj čas, energii a finanční zdroje na boj proti rakovině prsu. Díky programům vzdělávání široké veřejnosti, energii a finančním zdrojům naše společnost usiluje o naplnění cíle, kterým je nalezení léku na tuto zákeřnou nemoc. Naše dobročinné aktivity jsou zaměřeny na mnohé organizace po celém světě, které jsou specializovány na boj proti rakovině prsu.

Athena Cosmetics, Inc bude neustále usilovat o dosažení svých nejvyšších cílů.

Objednat můžete hned zde


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nenechte se terorizovat bolestí, zbavte se jí chytře a ještě si vydělejte :-)

Chytře na bolest

Aloe vera a kokosový olej - dvě ingredience na výrobu krému na pigmentové skvrny, strie, jizvy i akné