ALOE FIRST .. nejen na odřená kolínka




 Nedávno jsem upravila a sdílela příspěvek o tuhém deodorantu bez hliníku Aloe ever-shield od firmy Forever a opravdu překvapeně jsem hleděla na stav objednávek na womance. Spousta z vás si  tento výborný deodorant objednala. Chválím a těším se na spokojené reakce. Hned v pondělí Vám je všem pošlu :-) Ať můžete vonět a potit se zdravě :-)
 A protože je sezóna opalování, připomínám od firmy Forever, další zajímavou věc, o které jsem se již mnohokrát zmínila. Je to Aloe First sprej 1.pomoci. Nepostradatelný pomocník pro maminky, které ošetřují různá zranění svých dětí a také pro ty, kteří o sebe chtějí pečovat, v případě drobných zranění, prostřednictvím přírodních produktů bez chemie.
 AloeFirst je  exkluzivní ochrana pokožky, tvoří první linii při ochraně proti infekcím a zánětům kůže. Aplikace přípravku je jednoduchá i v případech, když je pokožka velmi bolestivá při dotyku. Je navržen tak, aby se s ním daly ošetřit i malé řezné ranky a škrábance, popáleniny a kůže spálená od slunce, všechna zranění způsobená odřením nebo poškozením kůže.
 Aloe First má vyvážené pH a poskytuje uklidňující účinek i na velmi citlivou pokožku. Při popálení působí chladivě.
Aloe First může být také aplikován jako sprej do vlasů, aby je chránil proti UV slunečnímu záření a
používá se v některých kadeřnických salonech jako preventivní prostředek proti vysušujícím účinkům
peroxidových roztoků. V salonech krásy se Aloe First speciálně používá na uklidnění podrážděné
pokožky po depilaci nohou voskem.
 Sprej obsahuje vysoké procento (80%) stabilizovaného Aloe Vera Gelu s přidáním většího počtu dalších složek, a tím se stává ideálním doplňkem lékárničky pro menší kožní problémy.
 Včelí propolis zvyšuje přirozené antibiotické vlastnosti Aloe Vera Gelu. Další ingredience jsou alantoin a jedenáct pečlivě vybraných rostlinných extraktů.
 Přeji nám všem krásné léto, bez padání z kola, bez štípanců, bez spálených ramen..pokud vás, ale potkají, už víte, kam sáhnout. Do své lékárničky pro Aloe First.//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/040_large.jpg

 A pokud máte zraněného čtyřnohého člena rodiny, je zde 1.pomoc i pro ně. Aloe Veterinary Formula, jehož primární složkou je stabilizovaný aloe vera gel, který se ideálně
hodí na vnější kožní problémy  a alantoin, přírodní zklidňující látka, je další hlavní složkou. Rozprašovač umožňuje snadnou aplikaci na zvířata libovolné velikosti a druhu. Aloe Veterinary Formula tak dokáže poskytnout rychlou a zklidňující úlevu i domácím mazlíkům.
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/030_large.jpg

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nenechte se terorizovat bolestí, zbavte se jí chytře a ještě si vydělejte :-)

Chytře na bolest

Aloe vera a kokosový olej - dvě ingredience na výrobu krému na pigmentové skvrny, strie, jizvy i akné