Ahoj holky WOMANKY !!
Dnes bych všem ráda představila novinku na našem trhu a také v našem eshopu www.womanka.cz  

Krém na hubnutí a celulitidu ACTIVE PPC CREAM 100g



  • Redukuje příznaky celulitidy
  • Zeštíhluje problematické partie
  • Vyhlazuje pokožku
  • Zvyšuje elasticitu pokožky
  • Vyživuje a regeneruje
  • Nemá vedlejší účinky 

Urychlete své hubnutí díky PPC krému! Tento unikátní výrobek, díky zahřívacímu efektu redukuje tukové vrstvy a celulitidu na problémových partiích. Nanesením krému na pokožku působí zevnitř!! Lze ho použít kdekoli na těle (mimo obličej!)
Zlepšuje elasticitu pokožky, aktivně působí na celulitidu, revitalizuje pokožku a brání předčasnému stárnutí. Také zrychluje metabolismus a urychluje získávání energie ze stravy.
Pozitivně ovlivňuje průběh spalovacích biorytmů v těle a dosahuje se tak nejlepších výsledků

PPC je zkratka pro fosfatidylcholin, druh lecitinu – výtažek ze sójových bobů.
Fosfatidylcholin je druh aktivního činidla, které zlepšuje působení jiných složek. PPC pomáhá redukovat tukovou vrstvu a celulitidu na problematických partiích. Účinek krému byl potvrzen certifikací KDFA a klinickými studiemi.
Jedná se bezpečnou a neinvazivní metodu péče o tělo. Bezbolestně a snadno zpevněte svoji postavu díky asijskému unikátnímu krému PPC.

Neinvazivní metoda pomocí krému, je mnohem šetrnější k pokožce, než injekční aplikace účinných látek do podkoží. Nová generace krémů PPC Active obsahuje aktivní nano-částice, které snadněji proniknou do pokožky, než klasické krémy.


Všechny výrobky jsou testované Statním zdravotním ústavem v Praze, a jsou registrovány v evropském registračním portálu kosmetických přípravků CPNP.
Kvalitu výrobků posoudila i asociace KFDA. Výrobky používají špičková pracoviště po celém světě. Nyní se tyto výrobky dostali, naším prostřednictvím, i na trh v České republice.
Upozornění pro naše zákazníky: Active PPC kosmetika je velmi kvalitní produkt. Je určen jak pro profesionální, tak pro domácí použití. Prosím dávejte pozor při nákupu kosmetiky. Na WOMANCE koupíte výrobky pouze od společnosti, která je výhradním dovozcem teto kosmetiky


Použití krému ACTIVE PPC

Krém PPC je účinný, používáte-li jej před cvičením nebo po koupeli nebo pokud jej používáte společně se zábalem.
Jakékoli cvičení podpoří oběh krve, čímž se zesílí metabolismus, a díky tomu bude moci AKTIVNÍ PPC KRÉM snadněji proniknout do pokožky a účinněji na pokožku působit.
Hlavním důvodem, proč doporučujeme používat krém po koupeli, je, že koupel pokožku očistí a připraví ji na vstřebání krému.
Rovněž doporučujeme používat zábal, neboť krém tak působí mnohem déle.
Každý člověk má však jinak citlivou pokožku, pokud vám tedy zábal nedělá dobře, používat jej nemusíte.
Mnoho praktických lékařů v Koreji (v lázních) používá metodu PPC u různých estetických přístrojů.
Tato neinvazivní metoda ošetření pomocí PPC vás uspokojí a přinese vám řadu výhod.
VELICE DŮLEŽITÉ!
Důrazně doporučujeme používat AKTIVNÍ KRÉM PPC v prostoru, v němž teplota přesahuje 20 stupňů.
V chladných místech s teplotou nižší než 10 stupňů Celsia lidé nemusí mít pocit tepla.
VELICE DŮLEŽITÉ!
Při používání AKTIVNÍHO KRÉMU PPC se rukama nedotýkejte obličeje, není to příjemné.
Každý člověk má jiné pocity podle toho, jak je citlivý.
Někdo může pociťovat teplo po 5 minutách, někdo je nepocítí ani po 10 minutách. Je pro nás velice obtížné přesně stanovit dobu, po jaké ucítíte teplo.
Pokud jde o teplo, znamená to, že krém se vstřebá do vrstev tuku a tyto vrstvy na krém poté reagují. Zejména síla reakce se může zcela lišit podle jednotlivých oblastí, osob, citlivosti kůže, počasí.
Pro informaci: můžete pociťovat teplo v oblasti břicha, ale lokálně, např. v pažích a nohách může být pocit silnější než v oblasti břicha. Pocity se také mohou lišit v závislosti na teplotě a vlhkosti. V létě, kdy teploty přesahují 30 stupňů Celsia, může být reakce tukových vrstev mnohem rychlejší než na podzim (méně než 15 stupňů) a v zimě (méně než -1 stupeň).
Obecně začne většina lidí pociťovat teplo 5~10 minut po nanesení krému
a pocit je poté mnohem silnější. Tento silný pocit chvíli potrvá. Poté vyprchá, pokožka se ale stále zdá teplejší než obvykle. Například já jsem si jednou takhle krém aplikovala po sprše a to pěkně na stehna a na paže a pak jsem spala jako ukřižovaná, jak mě všechno pálilo. Po sprše a sportu, kdy se tělo pěkně prohřeje je to mnohem intenzivnější, takže opatrně ať rovnou neshoříme :-)
Tento hřejivý a když to nepřeženeme i příjemný pocit chvíli trvá a poté přirozeně zmizí.
Nejdůležitější je tedy používat AKTIVNÍ KRÉM PPC správně.
Doporučujeme, abyste před použitím nanesli na pokožku nejprve malé množství krému, abyste zjistili, jaké množství vám bude vyhovovat. Také tím zjistíte, zda máte kožní potíže.
Dámy, nestačí samozřejmě jen mazat krémy, je potřeba se taky hýbat, když se člověk rozhýbe a pak namaže, je pak mnohem lehčí se večer nenacpat, když už jsme se tolik snažily!!! Alespoň u mě to tak je :-)



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nenechte se terorizovat bolestí, zbavte se jí chytře a ještě si vydělejte :-)

Chytře na bolest

Aloe vera a kokosový olej - dvě ingredience na výrobu krému na pigmentové skvrny, strie, jizvy i akné